and add this code

Reacties

'What day is it? asked Pooh. It's today, squeaked Piglet. My favorite day, said Pooh.'

Nominaties voor docent van het jaar 2020, Open Universiteit (vak: methoden en technieken van onderzoek)

  • “Fantastisch in haar uitleg. Duidelijk en concreet. Met af en toe humor zodat het niet saai wordt.”
  • “Door haar geduld, goede manier van uitleg, het in zijn/haar waarde laten van studenten en vakkennis. Een fijne docent die het lesgeven echt naar een hoger niveau tilt.”
  • “Inspirerende en duidelijke manier van lesgeven”
  • “Yolanda heeft veel kennis en weet deze met geduld een humor over te brengen. Ze legt de verantwoordelijkheid bij de student en dit motiveert. Complimenten voor haar begeleiding en feedback.”
  • “Ik had haar graag als begeleider gewild voor bij het schrijven van mijn scriptie.”mantePaperclip1

Marga Honingh, rector Leergang Bedrijfskunde Amsterdam

Yolanda Mante heeft bij de Leergang Bedrijfskunde Amsterdam tot onze volle tevredenheid het vak Schriftelijk Overtuigen gegeven. Yolanda heeft ervoor gezorgd dat de studenten significant betere papers schrijven. De hele opleiding heeft hiervan geprofiteerd. Haar zorgvuldige feedback, toegesneden op elke student, is zeer waardevol gebleken. Kortom: een topdocent!

mantePaperclip1

Onno Tacoma, Advocaat / Legal Counsel at Weebers Vastgoed Advocaten NV
Voor mijn afstuderen voor de MRE aan de ASRE was de inhoud van de scriptie wel goed. De wetenschappelijke onderbouwing abominabel. Yolanda heeft daarin laten zien wat ze waard is. Geslaagd dankzij…….!

mantePaperclip1

Susanne van Hoek, eigenaar Van Hoek trainingen
Yolanda Mante en ik zijn al jaren hele goede collega´s. We werken veel samen: met veel succes en veel plezier. Yolanda is een degelijke, toegewijde vakvrouw. Ze is heel betrouwbaar en stabiel: met haar heb je nooit gedoe en gezanik. Ze is to the point en levert af wat er moet worden afgeleverd met een hoog niveau. Yolanda heeft veel interesse in haar vak en blijft haar kennis vernieuwen. Altijd komt ze met nieuwe dingen aan […]. Superinteressant: zo leer ik zelf ook weer bij. De nieuwe dingen verwerken we weer onze gezamenlijke cursussen. We hebben ons toegelegd op het trainen van gespreksvaardigheden voor mensen in economische beroepen, waarin we een combinatie van dialectica en retorica, psychologie, taalhandelingstheorie en gespreksanalyse op cursisten loslaten. Het is vrij uniek en wordt erg goed gewaardeerd. Met name ook in het debatteren is Yolanda een topper.

Uw reactie

Insturen

Rob van Hemert, Lecturer and Skills Group Coordinator University of Amsterdam – Amsterdam Business School

Yolanda Mante maakt al lange tijd deel uit van de ‘vaste’ groep freelancers van de Onderwijsgroep Vaardigheden en ik hoop dat ze dit nog lang blijft. Ze is breed inzetbaar, heeft veel kennis van zaken en staat garant voor positieve onderwijsevaluaties. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

mantePaperclip1
Ronald Luurtsema, als MRE-student aan de ASRE, werkzaam bij Intermaris
Dag Yolanda, Hierbij wil ik je laten weten dat ik morgen mijn scriptie ga verdedigen! Ik heb veel gehad aan je input en de structuur die je hebt aangedragen. Heel erg bedankt daarvoor!!!

mantePaperclip1

Jorien Tilstra, als hoofd Projectmanagementbureau Gemeente Waddinxveen
Wat ik bijzonder leuk vind aan samenwerken met Yolanda is dat ze creatief meedenkt over de wijze waarop haar schrijftraining maximaal kan bijdragen aan professionalisering van medewerkers en organisatieontwikkeling. Vanuit een abstract doel stelt ze praktisch en bruikbaar lesmateriaal samen dat aansluit bij mijn wensen en doelen. Door de mix van vakmanschap, humor en mensenkennis zijn ook medewerkers enthousiast over haar trainingen en wordt daadwerkelijk resultaat geboekt. En ook niet onbelangrijk: ze haalt de afgesproken planningen en komt afspraken na!

mantePaperclip1

Keti van Paassen MRE, Director finance & ict at Capway Systems Netherlands BV
Yolanda heeft me gecoacht bij het schrijven van mijn MRE-scriptie. Zij is constructief kritisch en geeft duidelijk en helder aan waar de verbeterpunten liggen. Zij heeft me geholpen hoofd- en bijzaken uit elkaar te halen en een duidelijke lijn vast te houden. Hierdoor ging het schrijven makkelijker en dit leidde tot een hoger niveau en een kwalitatief goed eindresultaat.

mantePaperclip1
Laura Vening, Tekstschrijver, Porter Novelli

Yolanda combineert haar taal- en teksttalent met een uniek inzicht in de behoeften van studenten. Zij weet taalkundige materie helder om te zetten in boeiende leerstof. Ik heb dan ook met heel veel plezier met haar samengewerkt aan het studieboek ‘Een goede zin’.

mantePaperclip1
Femke van Bennekom, Organisatieadviseur at KplusV organisatieadvies
Yolanda heeft mij in korte tijd geleerd hoe je snel, efficiënt en overtuigend kan schrijven. Door haar persoonlijke aanpak heb ik inzicht gekregen in de sterke en minder sterke kanten van mijn schrijfstijl. Met haar adviezen kan ik teksten schrijven die de lezer écht boeien en binden. En niet onbelangrijk: Yolanda’s vriendelijke persoonlijkheid en zeer heldere feedback zorgen voor een prettige en constructieve training.

mantePaperclip1
Greetje Frankena, als manager country risk analysis bij ING
Yolanda is een uiterst professionele, deskundige, goed georganiseerde en enthousiasmerende trainer, met een gezonde dosis humor. Ik heb met ontzettend veel plezier bij haar de uitstekend verzorgde training debatteren gevolgd. Yolanda slaagde er hierbij in een uitstekende balans te vinden tussen theorie en praktijk, droeg op zeer heldere en boeiende wijze haar – ruime – kennis over, betrok de groep op een uiterst prettige manier bij het vormgeven van de lessen en gaf op zeer respectvolle en zorgvuldige wijze kritische feedback. Ik beveel haar van harte als trainer aan.

mantePaperclip1

Ronald Rouwendaal MRE, Manager beheer en klantrelatie, Vesteda
Yolanda is in staat om in korte tijd structuur aan te brengen in je scriptie. Hierdoor kun je jezelf meer focussen op de inhoud. De structuur en tijdsplanning geven rust en overzicht. De heldere en zorgvuldige feedback zorgen ervoor dat je snel weer verder kunt.